Ready for take off....:S
Door: Gwen
Blijf op de hoogte en volg Gwen
25 Januari 2006 | Nederland, Best
Het begint nu echt heel erg dichtbij te komen. Over ongeveer 2 weken zijn we al te vinden in het heerlijk warme Zuid Afrika, 25 tot 35 graden :D
Over de voorbereidingen... Daar hebben we weer een andere mening over... We hebben nogal veel ruzie gehad met de ambassade (vooral Yvo dan ;))En toen kwamen we erachter dat de study permit (Ja goed van mij he Yf? ) een maand duurt om aan te vragen en we hebben nog 2 weken. Dusja, erg handig geregeld allemaal. Maar we hebben een date met onze geweldige Madame Franken as. maandag voor onze study permit! Ik hoop alleen dat we niet verdwalen op weg naar Den Haag! ;)
We hebben ook eindelijk te horen gekregen waar we ergens gedumpt worden en tot onze grote vreugde is het echt een supermooi appartementje midden in het centrum. We zitten op 100 meter afstand van de Uni en de kroegen dus dat gaat helemaal goed komen met ons!
Maar dat weer even een updateje van onze voorbereidingen voor Zuid Afrika!
Hou het in de gaten want over 12 dagen vertrekken we al!
Dikke kus Gwen
25 Januari 2006 - 18:24
Gwen:
Computer deed een beetje raar... Sorry! ;) -
30 Januari 2006 - 12:14
Jacky:
Nou 'ready'laat dat er maar af. Het is momenteel hangen en wurgen tussen Den-Haag en Tilburg. Study-permit, paspoorten en weer een andere woonruimte. En als ouder moet je dan ook nog enthousiast blijven deze laatste dagen.......XXX Succes ermee Yfke en Trusie!! -
30 Januari 2006 - 14:06
Loentje:
gwennie,
veel plezier en succes alvast!! Mocht ik nu heel veel geld winnen in de maanden dat je daar zit dan zal ik ervoor zorgen dat ik (en sav) die kant op komen!!
groeten loentje -
30 Januari 2006 - 17:49
Lieks:
Gwenny ik ga je missen! Ik mis je nu al, nu je niet meer stage loopt bij de middengroep! Ik ga al je verhalen volgen en reageren hihi!
xxx Lieks -
30 Januari 2006 - 18:00
Savje!!:
heey meissy!!!
echt wel spannend!!! vind het helemaal nie leuk hoor.. gaat mn stapmaatje, filmmaatje... etc etc weer!! haha hebben we echt nie slim geregeld!! maar gaan we natuurlijk allemaaal in halen :)!!! echt super veel plezier!! en yvo ook natuurlijk!!
xx -
31 Januari 2006 - 16:24
Sanne:
heeey gwen! Echt kei veel plezier daaro!! (ben wel een beetje jaloers hoor, laat je ons in de kou achter!) Ik heb je trouwens nog helemaal niet gezien sinds we terug zijn! Maar vrijdag gaan we even goed feestje maken zaterdag natuurlijk ook!!! komt helemaal goed, we hebben trouwens al leuke vakantieboeken gehaald, gaan we nu even kijken, heeeel goedkoop hoor :)
Heel veel liefs van Jut en Jul!!! (sav en ik natuurlijk maar dat snaptje denk ik wel haha!) -
04 Februari 2006 - 15:50
Gwen:
Heeyyy naamgenootje!!
Super veel plezier daar in het heerlijke zonnige Zuid-Afrika!! Geniet maar lekker van je vrije weekje daarzo :)
Enne denk je af en toe ook aan mij hier in het koude en saai NL?;)
Doei doei! Kus Gwen -
06 Februari 2006 - 18:20
Rozan:
Heeeeey gwenny en lonnieee... jullie zijn nu onderweg in het vliegtuig richting de negers... spannend! Laat snel wat horen over jullie eerste indrukken!
Dikke kus!!!
Roosje -
07 Februari 2006 - 09:31
Anika:
Hey Gwen,
Als je dit leest ben je al lekker in het warme zuid-afrika, heerlijk!
Sorry nog dat Elian en ik vergeten waren iets te laten weten vrijdag,was iets tussen gekomen en toen zijn we vergeten dit te laten weten. Ik hoop dat het leuk geweest is? Maar dat zal wel.
Heel veel plezier en succes!
Kus -
07 Februari 2006 - 14:35
Ingske:
He Gwenny,
Hoe is het met je? Bevalt het een beetje daar? Heb je een goede reis gehad? Ik wil je even heel erg veel succes wensen met je stage en natuurlijk ook heel erg veel plezier. Geniet er maar van....
Dikke kus,
Inge -
07 Februari 2006 - 16:29
Dyanne:
Hee!!
Als het goed is zijn jullie al aangekomen?? Ik hoop dat jullie echt een super stage hebben daar!! Heel veel plezier en succes en hou on op de hoogte he!
Kus Dyanne.