The trip!
Door: Gwen
Blijf op de hoogte en volg Gwen
10 Juni 2006 | Namibië, Swakopmund
Hoe gaat het met jullie?
Ik zit nou in Swakopmund in Namibie en de trip is echt helemaal geweldig!!!
We zijn dus afgelopen zondag vertrokken naar Kaapstad en daarna richting Cedergebergte.
IK heb echt zo ontzettend veel gezien en ik heb niet echt veel tijd in dit internetcafe dus ik ga het kort houden!
Ik heb Fish River canyon gezien, de energrootste canyon in de wereld. Daar hebben we de zonsondergang gezien en dit was zo ontzettend mooi, echt onbeschrijflijk!
Ook ben ik naar Sossusvlei en Deathvlei geweest, dit is een woestijn in namibie... Al jaloers??? ;)Daar kregen we een rondleiding door de woestijn, de woestijn was btw niet droog, het komt bijna nooit voor dat er iets groeit in de woestijn maar bij ons was de woestijn redelijk groen!!! WAs echt zo ontzettend gaaf om te zien, heel egr veel foto's gemaakt dus jullie moeten ze maar een keertje komen bekijken!
Verder... Heb ik dune 45 beklommen om de zonsopgang te zien, dit was echt een hele erge vroege ochtend. We moesten om 4:45 opstaan. Maar het was het zeker waard! Zo ontzettend mooi, niet te geloven!
Verder... ja ik heb zoveel dingen gezien maar ik zou het nou niet meer allemaal weten!!! Hahaha, teveel ervaringen in een keer...
Maar we moeten elke avond camperen en tis zo ontzettend koud hier s'avonds dat ik onder 3 dekens slaap. Maar gisteravond hadden we een heerlijk bed in een hostel in Swakopmund, en vanavond ist de laatste avond :(
Morgenavond gaan we bushkampen.... geen faciliteiten dus dat gaat echt heel erg apart worden.
De groep is echt heel erg leuk maar veel nederlanders!
Ik denk dat ik maar weer ga stoppen dan kan ik mun mail nog checken en dan ben ik er weer klaar mee! ;) Want ik ga vanmiddag quadbiken in de woestijn! ;)
Ik zie jullie weer over 2 weekjes!
Dikke kus Gwen
10 Juni 2006 - 10:36
Evelien:
Hoi Gwen!! Wat gaaf allemaal!! En wat leuk dat je allemaal op dezelfde plekken komt waar ik ook ben geweest! Alleen Etosha heb ik niet gezien, maar dat schijnt het allermooiste wildpark te zijn. Dus daar moet je me alles over vertellen over een paar weken en ik wil alle foto's zien!
Heel veel plezier nog en succes in de bushbush!
X Pien -
10 Juni 2006 - 16:26
Mieke:
Meis, ik ben stik jaloers!!! Helaas heb ik net stage als jij terug komt, maar daarna gaan we feesten!!! Groot feest van mij, en iedereen wil jou weer zien. Sees, Ils, Myrth enz.
Dan kom ik langs om allee 680 foto's (ongeveer) te bekijken! Liefs m3 -
12 Juni 2006 - 19:45
Inge:
He Gwen,
Wat cool allemaal! je ziet echt veel gave dingen.
Geniet er nog maar even van.
Ik blijf volgend jaar ook op de P.I. school, dus we worden weer collega's. Het is echt een super stage!!
We contacten.....
Dikke kus,
Inge -
20 Juni 2006 - 10:49
Dani:
Ha die Gwen!!!
Egt super relaxed allemaal!! Ik ben egt te jaloers gewoon. Ben cker benieuwd naar je verhalen en foto's enzo. Voor nu veel plezier nog en tot later.
Groet
Dani