Back in Holland! - Reisverslag uit Best, Nederland van Gwen Boer - WaarBenJij.nu Back in Holland! - Reisverslag uit Best, Nederland van Gwen Boer - WaarBenJij.nu

Back in Holland!

Door: Gwen

Blijf op de hoogte en volg Gwen

01 Juli 2006 | Nederland, Best

Hallo daar!
Tis nou definitief... Ben weer te vinden in Nederland en heb Zuid- Afrika achter gelaten. Wel heb ik daar een ontzettend gave tijd gehad die ik nooit zal vergeten! Heel veel dingen gedaan en gezien, leuke mensen ontmoet en mijn kindjes ga ik zeker missen...:S

Ik wil iedereen bedanken voor de reacties, mailtjes, telefoontjes, smsjes etc! Vond het echt super leuk om allemaal te lezen!!! Ben toch een beetje op de hoogte geweest van alle roddels in Nederland ;)

Ik heb foto's op mijn msn space gezet van mijn laatste trip, kan ik jullie nog even jaloers maken!
En als je commentaar nodig hebt moet je maar even bellen!!!
Voor de laatste keer DE site ;)

Dikke kus Gwen

• 02 Juli 2006 - 08:30

Marieke:

He meisie! Wat raar om te bedenken dat je alweer terug bent! Hoe is je vlucht gegaan en hoe was het om iedereen weer te zien en aan te komen bij je eigen thuis...??? Wel blij dat je weer thuis bent?
    Heb nog 10 daagjes om precies te zijn maar ben wel blij als ik mn vriendje weer lekker kan knuffelen :-)
    He meisie nog een hele fijne vakantie (hahah verwende studenten zijn wij) en ik zie je in september weer! MET fotos!! :-) Big kiss X

• 02 Juli 2006 - 11:30

Myrthe:

Welkom Trug!! Ben lang niet op je blog geweest maar ga nog al je berichtjes lezen :D Ik zie wel dat je een geweldige tijd heb gehad en ik ben dan ook best jaloers. Gelukkig is het in NL ook weer een beetje warm! Nog een fijne vakantie en tot ziens! xx