Valentines day! - Reisverslag uit Stellenbosch, Zuid-Afrika van Gwen Boer - WaarBenJij.nu Valentines day! - Reisverslag uit Stellenbosch, Zuid-Afrika van Gwen Boer - WaarBenJij.nu

Valentines day!

Door: Gwen

Blijf op de hoogte en volg Gwen

14 Februari 2006 | Zuid-Afrika, Stellenbosch

Hello allemaal!
Ben gister gewoon ook wezen sporten! WOW, ik vond het echt goed van mezelf. ik was samen met yf en lon geweest en lon en ik hebben meer zitten kletsen dan gesport maar toch vind ik het goed van mezelf! :D en morgen gaan lon en ik een salsa les proberen... erg apart!!!! ;) ben benieuwd of mijn heupen van pas gaan komen! En je kunt gewoon alle sporten uit proberen.. de gym is altijd open en er zijn bepaalde tijden voor de lessen die je wilt volgen, kan van dansen tot boksen gaan en alles er tussenin! O had v andaag mun eerste stagedag en tis natuurlijk valentijnsdag dus het was een ontzettend groot feest gaande! Wij (lon, yf, katriena, duitse en ik) moesten jureren voor meiden en jongens voor de king and queen valentine... wij dacht dat het best allemaal ging meevallen.. maar we moesten gewoon 150 kinderen gaan jureren! echt te grappig, meiden natuurlijk helemaal sexy met de heupen bewegen emn de jongens waren allemaal salto's en al aant maken! Echt ontzettend leuk om te zien! De andere kinderen ook allemaal aanmoedigen, ik hoorde op begeven moment mezelf gewoon niet meer! toen het helemaal was afgelopen (mijn favorietjes hadden gewonnen!!!) zetten ze DE muziek op en dan geen K3 maar 50 cent, my hump van bep, al die leuke nummers en iedereen begon te dansen en klappen en breakdancen!!! heb ook allemaal fimpjes gemaakt dus ik ga die nog een keertje proberen erop te zetten! Echt super leuke stage! Morgen moeten we er om 7:50 zijn, dus dat is best vroeg maar we zijn gewoon al om 1 uur klaar dus dat is wel super relax!!! En de school is echt geweldig! We hadden eigenlijk best een kleine, arme school verwacht maar dit is niet heeel erg aanwezig bij deze school. De kinderne hebben wel vaak een achterstand maar deze is niet zo groot als wij dachten. Ook worden de kinderen een stuk minder met fysieke maatregelen gestraft (dit dachten wij wel) dus ons project valt een beetje in de soep nou... Maar we hebben een eigen lokaal gekregen en daar gaan we de kinderen begeleiding geven bij bepaalde dingen, lijkt me echt ontzettend leuk! Het zijn btw ook allemaal ontzettende mooie kindjes! Toen we binnenkwamen staarden ze ons allemaal aan, zeker yvo want een blanke man komt daar niet echt vaak. Maar met die grote bruine ogen staarden ze ons allemaal aan en ze waren ook erg nieuwsgierig allemaal. heb echt al zin in morgen!

Maar ik ben er weer vandoor! Tnx voor alle berichtjes vind ik hartstikke leuk!

Dikke kus Gwen

ps: heb natuurlijk ook een adres.. ben ik pas later achter gekomen :D
Gwen de Boer
Block 2, room 106B
Academia
Po box 3488
Matieland 7602
South Africa

• 14 Februari 2006 - 22:56

Sees:

King and Queen Valentine... das weer es wat anders, dan een briefje of een roos:) Veel plezier met je salsa lessen!! xx

• 15 Februari 2006 - 11:24

Dani:

Eey Gwen!!!
    Kei leuk dat je stage zow leuk is. Ben blij voor je! Ben benieuwd hoe je trug komt dan als je elke dag in de sportschool bent;)
    Groet

• 15 Februari 2006 - 14:47

Savje:

heey meissy!!
    super tof om je weer gesproken te hebben!!! maar de rest zet allemaal wel in mn mailtje!!! xxxx

• 15 Februari 2006 - 15:02

Inge:

Hem meisje,

Mooi verhaaltje hoor! heb je zelf ook een kaartje ontvangen voor valentine? Mijn stage is ook super, leer er heel erg veel. Ik hoop dat je morgen ook weer een fijne dag hebt. Heel veel plezier met salsa dansen.

Kus,
    Ing

• 15 Februari 2006 - 22:04

Tante Lian:

Lian: ik vind het echt superleuk dat je het naar je zin hebt!! Ik heb net samen met ons rinke je laatste berichtje gelezen, ik hoop dat je verder nog een fijne en een leerzame tijd tegemoet gaat! Heel veel groetjes xxx Tante Lian

• 15 Februari 2006 - 22:06

Rinke:

Hey gwen, ah geweldig al die verhalen, volgens mij krijgt iedereen zo wel zin om daar naartoe te gaan!! ik wel iig!! Met mij gaat alles goed verder, ik heb je nog een mailtje proberen te sturen maar die kreeg ik weer terug :S ik snap er niks van, kan ik het ook gewoon naar je hotmail verzenden???
    IIG tot het volgende bericht!!! kusss Rinke

• 15 Februari 2006 - 22:06

Rozan:

Hey meisje, wat coooool!! Het klinkt echt super gaaf! Hou ons zeker op de hoogte geef lon ook een kus van me! xxxxxxxxx

• 16 Februari 2006 - 13:39

Marcel:

eyey het klinkt hardstikke gezellig daar aan de andere kant van de aardbol. leuk dat je alles op schrijft wat je meemaakt! Wij zullen zo regelmatig alles gaan volgen!!
    Groetjes Marcel en de rest familie van Laarhoven

• 16 Februari 2006 - 14:23

De Koffie Mvr Van Donderdag:

gwen leuk iets van je te horen. ik zit hier namelijk in de keuken van het wijnhuis. de brief gelezen. vele groetjes de koffie mevrouw van donderdag

• 16 Februari 2006 - 15:25

Lieke:

He Gwenneke, ik kwam gisteravond jullie pa en ma tegen bij Slagerij van Kampen in de Schalm in Veldhoven! Echt heel toevallig. Hebben we natuurlijk ook even over jou staan kletsen en over hoe enorm je het naar je zin hebt daar. Super! Klinkt allemaal hartstikke leuk en uitdagend. Tot binnenkort weer, grx Lieke

• 17 Februari 2006 - 08:42

Jacky:

Nou zo als je al las, Slagerij van Kampen was echt super. Ik heb genoten!! Tis hier alleen veeeeeeeeel regen. Geniet dus van het weer daar.
    Tot snel. KUS XXX

• 17 Februari 2006 - 11:13

Myrt:

Ah, dansen op je eerste dag, dr is niets leuker dan dat, en fijn dat het zo'n leuke school is! Ik hoop dat je rooster niet al te slopend is (7.50 aanwezig? poe!) Maar ik denk dat het in iedergeval echt super is daar! Veel plezier!